logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

OVER ONS

Na dertien jaar verkoop ervaring op te hebben gedaan in de autobranche bij diverse merkdealers heeft Pieter van Doorn in 2011 de deuren geopend van zijn “Autocentrum van Doorn” in Lunteren.
Een kleinschalige onderneming waarbij de nadruk op persoonlijk contact ligt. De klant staat centraal. En dat wordt gewaardeerd! Ervaar het zelf. Welkom!

WAAROM U VOOR ONS KIEST

Wij hebben een mooie collectie jonge occasions staan met een duidelijke historie en een goed onderhoudsverleden. De nadruk ligt op bedrijfswagens in het luxere segment. Maar we hebben ook een aanbod van nieuwe bedrijfswagens.

Staat er even geen auto van uw keuze bij? Dan kunnen we een zoekopdracht voor u plaatsen. U wordt dan op de hoogte gehouden zodra er iets binnen gaat komen. Ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht. In de modern uitgeruste werkplaats kunnen we eigenlijk alle soorten voertuigen onderhouden.

Tenslotte. De basis van auto’s verkopen is: vertrouwen. Kom je afspraken na, doe wat je belooft!

gallery_images_1_0_15663811661909658195

AUTOCENTRUM VAN DOORN

Vertrouwen is: doe wat je belooft.

nxt-arrow.svg
prev-arrow.svg

ONS AANBOD AL
GEZIEN?

Autocentrum van Doorn heeft een breed en gevarieerd aanbod occasions voor u op voorraad. U bent van harte welkom in onze showroom. Wij adviseren u van tevoren contact op te nemen zodat wij u alle aandacht kunnen geven. Neem alvast een kijkje in ons aanbod.

BEKIJK AANBOD
whtsaap.svg WHATSAPP ONS!
Morgen Internet - Light website