logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Bij Autocentrum van Doorn in Gelderland kunt u als ondernemer een bedrijfswagen aanschaffen met financial lease. Dit betekent dat u niet in één keer een grote investering hoeft te doen om in uw ideale bedrijfswagen te rijden. Bovendien profiteren ondernemers met financial lease van vele (fiscale) voordelen. Bent u benieuwd wat deze leasevorm te bieden heeft? We leggen het op deze pagina allemaal uit!

Wat is Financial Lease?

Financial lease is een zakelijke leasevorm die het voor ondernemers mogelijk maakt om een voertuig aan te schaffen, terwijl de bank de aankoopsom financiert. Dit betekent dat u de bedrijfswagen niet in een keer hoeft te betalen, maar de investering dus kunt verspreiden over meerdere maanden. Kortom, met financial lease van bedrijfswagens houdt u meer geld over voor investeringen die direct bijdragen aan de groei van je bedrijf. We vertellen u ook graag over de andere voordelen van financial lease.

U bent direct eigenaar van de bedrijfswagen

Vanaf het moment dat u de sleutels van de bedrijfswagen in ontvangst neemt bent u direct economisch eigenaar. Economisch eigenaar zijn betekent:

  • Dat de bedrijfswagen op naam van uw bedrijf staat.
  • Dat u profiteert van fiscale voordelen, zoals btw- en investeringsaftrek.
  • Dat u de vrijheid heeft om te rijden in het buitenland en uw bedrijfswagen te bestickeren.

Ook houdt het in dat u de keuzevrijheid heeft om te bepalen waar u het onderhoud en de verzekering van uw bedrijfswagen doet. Hierdoor betaalt u dankzij financial lease niet standaard te veel voor bedrijfswagens.

Zodra u alle maandtermijnen plus de slottermijn heeft voldaan, bent u naast economisch eigenaar ook juridisch eigenaar. De bedrijfswagen is volledig in bezit van uw bedrijf, wat betekent dat de kredietverstrekker geen eigenaarschap meer heeft.

Wat zijn de (fiscale) voordelen van financial lease?

Als u als ondernemer gebruikmaakt van financial lease, dan profiteert u van vele (fiscale) voordelen. Denk hierbij aan de volgende pluspunten:

  1. U profiteert van fiscale voordelen, zoals aftrekbare btw en investeringsaftrek.
  2. U mag de bedrijfswagen afschrijven én het gehele btw-bedrag terugvorderen bij de fiscus.
  3. U behoudt uw schadevrije jaren en de kilometrage is onbeperkt.
  4. U hoeft niet in één keer een grote investering te doen, omdat u met financial lease een bedrijfswagen in maandtermijnen kunt aanschaffen.

Financial lease voor ondernemers

Financial leasen kan voor iedere ondernemer aantrekkelijk zijn. Dit geldt dus voor starters, zzp’ers, maar ook voor MKB-ondernemers. Bovendien kunt u zelfs zónder jaarcijfers te tonen bij ons terecht voor de aanschaf van een bedrijfswagen. Voordeel hiervan is dat u niet jaren hoeft te sparen voor uw gewenste bedrijfswagen. Daarnaast profiteert u van fiscale voordelen en kunt u blijven investeren in zaken die bijdragen aan bedrijfsgroei!

Hoe werkt financial lease?

Autocentrum Van Doorn heeft een samenwerking met Regeljelease.nl. Middels deze samenwerking zijn we in staat om uw lease-aanvraag binnen een uur goedgekeurd te krijgen. Daarnaast kunnen we direct duidelijkheid geven over wanneer u in uw nieuwe bedrijfsvoertuig kunt rijden.
Om direct een aanvraag te doen, volgt u de onderstaande 3 stappen:

Stap 1: Kies een bedrijfswagen

Kies een bedrijfswagen of personenauto naar wens uit ons autoaanbod.

Stap 2: Laat uw gegevens achter

Vul bij de desgewenste bedrijfswagen uw naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer in op het aanvraagformulier dat verschijnt wanneer u op ‘financial lease’ klikt.

Stap 3: Wij nemen dezelfde werkdag contact met u op

Heeft u een bedrijfswagen gekozen en alle gegevens ingevuld? Top! Dan nemen wij dezelfde werkdag nog telefonisch contact met u op om samen de lease-aanvraag door te nemen.

ONZE SERVICES

Details Menu Slider Image

Financial Lease

Financial Lease

U wilt uw auto zo goed mogelijk verzekeren. Of het nou een zakelijke of particuliere rijder bent, u wilt geen gedoe en betaalbare premies.

LEES MEER
dlt_listing2

Verzekering

Verzekering

U wilt uw auto zo goed mogelijk verzekeren. Of het nou een zakelijke of particuliere rijder bent, u wilt geen gedoe en betaalbare premies.

LEES MEER
dlt_listing3

Garantie

Garantie

Wilt u garantie of een onderhoudsbeurt bij aflevering, dan is dat uiteraard mogelijk! Wij bieden u dit aan op basis van 3 soorten pakketten.

LEES MEER
dlt_listing1

Onderhoud

Onderhoud

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u (dure) reparaties. Bij Autocentrum van Doorn kunt u voor zowel een grote als kleine onderhoudsbeurt terecht.

LEES MEER

Bekijk ons aanbod

Autocentrum van Doorn heeft als dealer in bedrijfswagens een breed en gevarieerd aanbod bedrijfsauto’s voor u op voorraad. U bent van harte welkom in onze showroom. Wij adviseren u van tevoren contact met ons op te nemen, zodat wij u alle aandacht kunnen geven. Neem alvast een kijkje in ons aanbod.

BEKIJK AANBOD
whtsaap.svg WHATSAPP ONS!
Morgen Internet - Light website